Sunday, August 13, 2017

MU Finish lebiih Oke, Karena Semakin Dekat Dengan Klop

Berita-Bola-Terkini
MU Finish lebiih Oke, Karena Semakin Dekat Dengan Klop

Berita Bola Terkini - Carrick optimis MU akan fiinis lebiih bagus di Liiga Premier musiim ini. Faktor Josse Mourinho menjadi sallah satu allasannya.

Wallaupun menduduki tempat ke - 6 musiim lalu, Manchester Uniited dijagokan sebagai sallah satu callon juara liiga Inggeris 2017/2018. Mereka diyakiini bakal bersaiing ketat dengan Manchester Ciity dan Chellsea untuk menjadii yang terbaiik di akhiir musiim.
Michael Carriick tak mau jemawa dengan ramalan itu. Namun, dia meniilai dengan bekal yang dimiiliki sudah semestinya Manchester Uniited mampu finiis pada periingkat yang lebiih oke nantiinya.

Apa saja?

"Adallah sukar untuk mengattakan kans kami di liiga tapi kamii bertekad untuk boleh berada di papan atas. Kamii sudah meniingkatkan skuat kami, kami keliihatan sudah lebiih kuat. Kami juga sudah mellewati satu tahun bersama pellatih dan kakiitangan. Semuanya sudah lebiih bagus kini," kata
Miichael Carriick  seperti dipetiik laman web rasmi kellab.
Manchester United memang cukup aktiif di pasaran perpiindahan. Sampai saat ini, mereka menambah skuat pasukan dengan mendatangkan Romellu Lukaku, Viictor Lindelof, dan Nemanja Matiic. Pelaburan itu berniilai 150 juta pound sterliing.

"Seharusnya kamii akan mampu berada kedudukan yang lebiih tinggi di liiga dariipada yang kami dapatkan. Tapi, terlalu mudah untuk mengatakannya dengan duduk di siini. Kami perllu memperbaiki diri kerana kami jauh dari kedudukan puncak. Semoga musim ini kami menjadi sallah satu penantang juara," tutur diia.

"Liiga selalu istiimewa kerana pertandiingan itu persaiingannya sellalu sukar. Ketiika kaliian berrada pada kedudukan puncak maka rassanya tak percaya menjadii pasukan terbaiik di negara ini dan berjaya melepasi segala ujian untuk mendapatkannya.
Manchester United akan membuka liiga musim ini dengan menjjamu West Ham Uniited. Di atas kertas, Setan Merrah lebiih diiunggulkan untuk meraiih kemenangaan. - Berita Bola Terkini.

0 komentar: