Monday, August 7, 2017

Seorang Polisi Menodongkan Senjata Saat Menilang

Berita-Terhangat
Seorang Polisi Menodongkan Senjata Saat Menilang

Berita Terhangat
- Terkkena sebuah tillangan adalah satu perkara yang menjengkelkan terutama ketika tiba-tiba ada pengawal polis di titik tersembunyi ketika kami tidak siap. Biasanya Berbaggai sebab dikeluarkan oleh penggendarra dengan tujjuan agar polis lebih lembut dan pengenddara dapat bebas tanpa membawa surat pelanggaran di dalam saku.


Tetapi ini tiidak berlaku di America Syariikat lho Otolovers. Anda lihat, di sanna polis boleh mengeluarkan senjjata mereka unttuk pellanggar lalulintas. Secara automatiik, anda sebagai penunggang sudah membuat ketakutan tentu saja.

Seperrti di San Jose, Caliifornia, America Syarikat, dipetik dari halaman Facebook medsos Sekarang, baru-baru ini (7/8/2017), baru-baru ini mencatatkan video polis yang memecat salah seorang penunggang pelanggar lalu liintas dengan mengelluarkan senjjatanya.

Pada tuggas penjjagaan lallu lintas rutiinnya , polis menolak kenderaan yang melebihi kendaraan yang memiliki kelajuan yang ditetapkan. Untuk mengaturkan pellanggar mematuhi perintahnya dan berharap prosesnya berada di bawah kendaliya, polisi ini menarik pistol dari bellakang jaketnya.


Berita-Terhangat
Seorang Polisi Menodongkan Senjata Saat Menilang


Dimuat oleh ViralHog, polis meminta penunggang untuk keluar dari kereta dengan tangannya semasa membawa pisstolnya. "Keluar dari kereta dan tunjukkan kertas awak, sekarang," kata polis itu. Walaupun bersetuju dengan permintaannya, pemandu itu kelihatan keliru dan takut.

"Tetapi turrunkan senjjata anda, tentera polis," kata lelaki yang berada di bellakang kemudi Mobil. Tidak menghiiraukan permaintaannya , polis terus bertanya dan meminta pemandu untuk bertenang. "tennang , jangan takut. Hentiikan tangan anda dan keluar dari kereta perlahan-lahan," kata polis dallam viideo

0 komentar: